Κέρκυρα Χάρτης Γουβιά Ξενοδοχείο Govino Bay

Πως θα βρείτε το Govino Bay Ξενοδοχείο στα Γουβιά

Το Ξενοδοχείο στα Γουβιά Govino Bay βρίσκεται δίπλα στο χωριό των Γουβιών, 8 χλμ βόρεια της πόλης της Κέρκυρας, 7χλμ από το λιμάνι Κέρκυρας και 10χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο Κέρκυρας, "Ιωάννης Καποδίστριας" (CFU).
Ερχόμενοι από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας στρίψτε δεξιά ακολουθώντας τις πινακίδες για κέντρο και έπειτα για λιμάνι. Αφήνοντας το λιμάνι της Κέρκυρας στα δεξιά σας συνεχίστε στον κύριο δρόμο έως ότου δείτε πινακίδες εξόδου στη δεξιά κατεύθυνση για εθνικής Παλαιοκαστρίτσας. Στα επτά περίπου χιλιόμετρα κατεύθυνσης στην εθνική οδό και αφού περάσετε την πινακίδα Γουβιά θα βγείτε στον παράδρομο, όπου υπάρχει το πρατήριο καυσίμων της Jet Oil και θα συνεχίσετε την πορεία σας για τριακόσια περίπου μέτρα έως ότου βρεθείτε στην είσοδο του ξενοδοχείου Govino Bay στα Γουβιά

Γουβιά Κέρκυρα 491 00 Ελλάδα

Δραστηριότητες σε Κέρκυρα Πληροφορίες

Corfu Pontikonisi

Κέρκυρα

Ταξιδέψτε στην Κέρκυρα για να περάσετε τις καλύτερες διακοπές σας

Visit Website

Κέρκυρα Ιστορία

Το νησί οφείλει την φήμη της στον Οδυσσέα. Ο Όμηρος έδωσε με την Οδύσσεια τις πρώτες περιγραφές για το ταξίδι στο νησί των Φαιάκων.

Η Παλαιά πόλη της Κέρκυρας τιμήθηκε και ενσωματώθηκε το 2007 στην λίστα Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η ιστορία του νησιού ξεκινάει από τον 8ο αιώνα π.χ. και την βυζαντινή περίοδο. Έχοντας κατακτηθεί από διαφορετικές εθνότητες κατά την πάροδο των χρόνων, όπως Ενετούς, Γάλλους, Εγγλέζους και Έλληνες, η πόλη συγκεντρώνει ένα μίγμα αρχιτεκτονικής μηχανικής και μοναδικής πολιτιστικής και θρησκευτικής παράδοσης.

Η ποικιλία των εμπορικών καταστημάτων, των εστιατορίων, τα μουσεία, τα ανάκτορα, οι κατοικίες του Καποδίστρια, οι πολυάριθμες φυλαρμονικές, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις στο Μον Ρεπό, μουσεία και μία μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων, συμπληρώνουν τις παροχές της πόλης. Μερικές από αυτές είναι το Corfu Golf Club στο λιβάδι του Ρόπα (17 km), το Croquet club of Corfu (6 km), Casino (3 km).

Μάθετε περισσότερα για την Κέρκυρα

Διακοπές στην Κέρκυρα

Το νησί της Κέρκυρας είναι ο καλύτερος ταξιδιωτικός προορισμός στην Ελλάδα. Και είναι επίσης ένα από τα πιο πράσινα νησιά της χώρας. Συνεπώς, το μαγευτικό περιβάλλον μαζί με τις πανέμορφες παραλίες και τους περίπατους στην Παλαιά Πόλη, θα ικανοποιήσουν και θα γοητεύσουν κάθε επισκέπτη.

Οι σύγχρονες υπηρεσίες σε συνδιασμό με τη πολυτέλεια και τη πολιτισμική κληρονομιά του νησιού θα σας μαγεύσουν και θα σας εξασφαλίσουν υπέροχες διακοπές στην Κέρκυρα.

Η τοποθεσία του Govino Bay διευκολύνει την εξερεύνηση όλων των παραπάνω και λόγω της απόστασης αλλά και επίσης διότι ακριβώς μπροστά από την είσοδο του συγκροτήματος εξυπηρετείται από τα περισσότερα λεωφορεία αστικά και υπεραστικά με συχνά δρομολόγια.

Govino Bay Corfu Hotel
Top Hotels Gouvia

Our latest special offers,
straight to your inbox

Stay up to date with the latest specials from Base Hotel. Subscribe and save on your next stay.

Continue browsing site