Κέρκυρα οικογενειακό ξενοδοχείο Govino Bay

Το οικογενειακό ξενοδοχείο στην Κέρκυρα Govino Bay είναι ένας παραθεριστικός οικισμός 40 στρεμμάτων, μπροστά στον κόλπο των Γουβιών, με το μεγαλύτερο μέρος του να καλύπτεται από χώρους πρασίνου, φοίνικες, ελαιόδεντρα και άλλα δέντρα του τόπου της Κέρκυρας.
Τα  διαμερίσματα στη Κέρκυρα Govino Bayσυνδυάζουν την σύγχρονη με την παραδοσιακή κερκυραϊκή αρχιτεκτονική και γι' αυτό τον λόγο το οικογενειακό ξενοδοχείο μας είναι από τα τοπ θέρετρα στην Κέρκυρα. Το ξενοδοχείο για οικογένειες στην Κέρκυρα είναι χτισμένο αμφιθεατρικά με κτίρια των τεσσάρων ή πέντε διαμερισμάτων έκαστο, δημιουργώντας έτσι ένα ιδεώδες περιβάλλον για ήσυχη και ποιοτική διαμονή και Διακοπές στην Κέρκυρα.
Απολαύστε φωτογραφίες του οικογενειακού ξενοδοχείου μας

Διακοπές στην Κέρκυρα

Απολαύστε ξεκούραστες και όμορφες διακοπές στη Κέρκυρα και στο οικογενειακό ξενοδοχείο Govino Bay, ένα από τα καλύτερα θέρετρα στην Κέρκυρα.
Η Κέρκυρα οφείλει την φήμη της στον Οδυσσέα. Ο Όμηρος έδωσε με την Οδύσσεια τις πρώτες περιγραφές για το ταξίδι στο νησί των Φαιάκων.
Η Παλαιά πόλη της Κέρκυρας τιμήθηκε και ενσωματώθηκε το 2007 στην λίστα Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η ιστορία της Κέρκυρας ξεκινάει από τον 8ο αιώνα π.χ. και την βυζαντινή περίοδο. Έχοντας κατακτηθεί από διαφορετικές εθνότητες κατά την πάροδο των χρόνων, όπως Ενετούς, Γάλλους, Εγγλέζους και Έλληνες, η πόλη συγκεντρώνει ένα μίγμα αρχιτεκτονικής μηχανικής και μοναδικής πολιτιστικής και θρησκευτικής παράδοσης.
Αν σκέφτεστε στη Κέρκυρα διακοπές, ελάτε και εσείς να ζήσετε την εμπειρία και να περάσετε αξέχαστεςστιγμές, μη χάνετε χρόνο! Κάντε online κράτηση

Δίκλινα Διαμερίσματα στην Κέρκυρα

Τα διαμερίσματα στην Κέρκυρα του Ξενοδοχείου Govino Bay αποτελούνται από μία κρεβατοκάμαρα με δύο κρεβάτια ενωμένα, έναν ενιαίο χώρο με την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι. Οι καναπέδες του σαλονιού μπορούν να φιλοξενήσουν άλλα δύο άτομα. WC με ντουζιέρα ή μπανιέρα.
Τα δίκλινα διαμερίσματα στα Γουβιά, διαθέτουν κουζίνα με δύο ηλεκτρικά μάτια, βραστήρα, καφετιέρα (φίλτρου), φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο.
Επιπλέον τα Govino Bay διαμερίσματα στα Γουβιά διαθέτουν: κλιματιστικό, τηλεόραση, τηλέφωνο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο (με χρέωση).
Επίσης στα δίκλινα διαμερίσματα του ξενοδοχείου Govino Bay στη Κέρκυρα τοποθετούμε ένα μπουκάλι νερό, φακελάκια τσαγιού και στιγμιαίου καφέ, ζάχαρη, σαπούνι, σαμπουάν και αφρόλουτρο.

Τετράκλινα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην Κέρκυρα

Τα τετράκλινα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Κέρκυρα του Govino Bay αποτελούνται από μία κρεβατοκάμαρα με δύο κρεβάτια ενωμένα, έναν ενιαίο χώρο με την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι. Οι καναπέδες του σαλονιού μπορούν να φιλοξενήσουν άλλα δύο άτομα και πατάρι (σοφίτα) με εσωτερική σκάλα, που οδηγεί στη δεύτερη κρεβατοκάμαρα, WC με ντουζιέρα ή μπανιέρα. Η κουζίνα διαθέτει, δύο ηλεκτρικά μάτια, βραστήρα, καφετιέρα (φίλτρου), φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο.
Επιπλέον κάθε ένα από τα τετράκλινα δωμάτια στα Γουβιά διαθέτει: κλιματιστικό, τηλεόραση, τηλέφωνο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο (με χρέωση).
Επίσης στα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Κέρκυρα τοποθετούμε ένα μπουκάλι νερό, φακελάκια τσαγιού και στιγμιαίου καφέ, ζάχαρη, σαπούνι, σαμπουάν και αφρόλουτρο.

Βίλες στην Κέρκυρα

Η διαμονή σας στις πολυτελείς βίλες στην Κέρκυρα του ξενοδοχείου Govino Bay θα σας μείνει αξέχαστη. Πλήρως εξοπλισμένες βίλες στα Γουβιά Κέρκυρας με δυνατότητα φιλοξενίας 6-8 άτομα, οι καλύτερες βίλες στην Κέρκυρα!
Κάθε βίλα του Govino Bay αποτελείται από ισόγειο με τρεις κρεβατοκάμαρες, ημιόροφο με την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι και πατάρι (σοφίτα) με εσωτερική σκάλα, που οδηγεί σε μία επιπλέον κρεβατοκάμαρα. Ένα WC με μπάνιο και ένα WC με ντούζ.
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαθέτει, κουζίνα-φούρνο, βραστήρα, καφετιέρα (φίλτρου), φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο.
Επιπλέον κάθε βίλα του ξενοδοχείου Govino Bay διαθέτει: κλιματιστικό, τηλεόραση, τηλέφωνο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο (με χρέωση).
Επίσης σε όλες τις Βίλες τοποθετούμε ένα μπουκάλι νερό, φακελάκια τσαγιού και στιγμιαίου καφέ, ζάχαρη, σαπούνι, σαμπουάν και αφρόλουτρο.

Browse Our Gallery
Govino Bay Corfu Hotel
Top Hotels Gouvia